Garage Kerkwerve - onderhoud - reparatie - banden - uitlaten - apk keuring - Zierikzee - Scharendijke - Burgh Haamstede
 
 

Auto-onderhoud en reparatie

Garage Kerkwerve is een veelzijdig bedrijf. De lange ervaring van eigenaar Cor de Ruyter biedt de garantie, dat vrijwel alle merken auto's welkom zijn voor reparatie en onderhoud. De lijnen voor het bestellen van onderdelen zijn heel kort en dat betekent, dat in veruit de meeste gevallen uw auto binnen een dag weer gereed is. Of hett nu voor reparatie of onderhoud is, of voor een APK-keuring of voor het wisselen van banden en/of velgen: U bent van harte welkom.

Voorkom verrassingen bij auto-reparatie
Bij Garage Kerkwerve is er in ieder geval tijd voor u. Als uw auto-reparatie of onderhoud niet gangbaar is, wordt er altijd met u overlegd hoe en welke reparatie wordt uitgevoerd. Garage Kerkwerve doet haar best om te voorkomen, dat u niet te veel voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Tankstation
Ook onderhoud aan bijvoorbeeld airconditioning kan uitgevoerd worden bij Garage Kerkwerve evenals het monteren van autobanden van elke maat en voor elke auto. Kom eens binnen of neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen. Wellicht kun u dan op uw route meteen gebruik maken om bij ons tankstation tegen scherpe tarieven uw tank met benzine of diesel te vullen.

Neem even contact op
Zowel de kleine als grote beurten aan uw auto worden altijd met zorg uitgevoerd. Daar staat eigenaar Cor de Ruyter voor in. U bent welkom bij Garage Kerkwerve. Neem gerust even contact op om een afspraak te maken.

 

 Onderhoud van uw auto
Garage Kerkwerve doet
onderhoud aan vrijwel alle
merken.
Lees meer ............
Reparatie
Voor vrijwel alle reparaties aan
uw auto kunt u bij Garage
Kerkwerve terecht.
Lees meer ............
APK
Garage Kerkwerve verzorgt als erkende garage ook uw
periodieke APK
Lees meer ............
Levering/montage banden
Voor alle auto's levert Garage
Kerkwerve autobanden en
monteert deze.
Lees meer ............
Contact Garage Kerkwerve
Heeft u vragen of wilt u een
afspraak maken? Bel of mail
dan gerust even!!
Contactgegevens vindt u hier...
garage kerkwerve, auto rparatie en onderhoud Garage Kerkwerve, reparatie van alle alle automerken Garage Kerkwerve, auto-reparatie, alle merken, Zierikzee, Scharendijke, Burgh Haamstede Telefoonnummer en e-mail adres Garage Kerkwerve, reparatie van alle merken auto's